Iedereen heeft recht op goede zorg

In Afrika is goede zorg niet vanzelfsprekend. U kunt iets doen om dat te veranderen. Met het Global Health Membership verbeteren we de toegang tot gezondheidszorg in Afrika. Met uw bijdrage en de inbreng van Afrikaanse gezinnen zelf, verzekeren zij zich van goede zorg.

Met uw bijdrage verbinden we mensen die goede zorg gewend zijn, zoals wij, aan mensen die zorg nodig hebben.

 

Ja, ik doe mee

Met uw bijdrage verbinden we mensen die goede zorg gewend zijn aan mensen die zorg nodig hebben.

Ik word, tot wederopzegging, deelnemer aan het Global Health Membership. Ik geef hierbij Health Insurance Fund toestemming om maandelijks mijn bijdrage af te schrijven van het rekeningnummer dat ik heb ingevuld.

Giften aan goede doelen zijn in bepaalde gevallen aftrekbaar van de belasting. Kijk hier voor de voorwaarden. Health Insurance Fund heeft de ANBI-status.

Heeft u nog vragen? Bel gerust 020-2103920

 
 
 
U geeft toestemming aan Health Insurance Fund (Postbus 22700, 1100 DE Amsterdam) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. U herkent de afschriften van Health Insurance Fund aan de hand van het incassant ID: NL93ZZZ342344560000.
  • Door te doneren ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
    * Verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens

We gaan zorgvuldig en veilig met uw gegevens om en verstrekken deze niet aan derden. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor onze eigen administratie en het versturen van de nieuwsbrief.

Wat gebeurt er nu?

U ontvangt na aanmelding een bevestiging van uw deelname per e-mail. Wij houden u verder graag op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Health Insurance Fund

Het Global Health Membership is een initiatief van het Health Insurance Fund. Deze Nederlandse stichting draagt bij aan het verbeteren van de toegang tot betaalbare en goede gezondheidszorg voor mensen met een laag inkomen in Afrika. ). Op de bijdrage aan Health Insurance Fund zijn de Algemene Voorwaarden van Health Insurance Fund van toepassing.